Как да прилагате 4- те дисциплини на реализацията. За ръководители на фирми, дирекции и екипи

 
20 май 2021 г.

Ще ви представим същността, приложението и ползите от използването на системата на 4-те дисциплини на реализацията. Целта на сесията е да обобщи и припомни същността на методиката и да отговори на въпроси за приложението й във вашата фирма или екип. Сесията е бонус за участниците в следващите КАК сесиите

Как да прилагате дисциплина 1: фокусирайте се върху абсолютно важното. За ръководители на организации

1 юни 2021 г.

Задачата

Как да определите стратегическата инициатива, свързана с промяна в поведението, която ще отличи, трансформира и изведе организацията напред и ще обедини усилията на всички звена.

Как да прилагате дисциплина 1: фокусирайте се върху абсолютно важното. За ръководители на екипи

8 юни 2021 г.

Задачата

Как да определите и съгласувате с екипа си абсолютно важна цел, свързана със стратегическата цел на организацията. Как да я формулирате и да й сложите измерители, така че фокусът да е абсолютно ясен за всеки в екипа.

Как да прилагате дисциплина 2: работете по водещите измерители

15 юни 2021 г.

Задачата

Как да определите с екипа си мерими действия, предсказващи постигането на целта. Тези действия ще бъдат седмичните измерители на усилията на вашия екип, които можете бързо да адаптирате без да губите фокуса върху целта.

Как да прилагате дисциплина 3: създайте завладяващ скорборд

22 юни 2021 г.

Задачата

Как да създадете скорборд, който показва на екипа ви дали печели или губи. Как да определите вида на скорборда според целта и действията, отговорността на всеки и да изработите скорборд, ангажиращ екипа ви.

Как да прилагате дисциплина 4: поддържайте ритъм на отчетност

29 юни 2021 г.

Задачата

Как да провеждате кратки седмични срещи с екипа си, така че всеки да е отговорен за постигането на целта. Как да структурирате и управлявате срещите според вида на целите и спецификите на екипа ви.

Преглед на внедряването

10 август 2021.

Задачата

Как да се уверите, че методиката е трайно възприета от организацията или екипа, какви са резултатите и трудностите, какво да очаквате, как да продължите.

Абонирайте се

Абонирайте се

за нашите публикации и информация за предстоящи събития

Група

Вие се абонирахте успешно