Към основната тема в лидерските акселератори екипът ни ще разработва книга, която решихме да назовем Пътеводител. Първият ще бъде по темата „Емоционалната интелигентност в бизнеса“

Какво ще съдържа Пътеводителят?

  • Въпроси за размисъл: С тях искаме да провокираме и отворим рутината за любознателност и пространство за нови идеи.
  • Примери и казуси. Ще дадем реални примери как хора и компании са използвали емоционалната интелигентност и какво са постигнали. Ще включим и казуси за по-пълно разбиране на проблематиката.
  • Карта. Тук ще е синтезирана информация за емоционалната интелигентност в бизнеса: елементи, процеси, приложения
  • Атлас. Той ще включва по-подробно представени концепции, модели, проучвания и публикации, синтезирани от нас и подбрани според приложимостта им за бизнеса.
  • Инструменти. Тестове, активности и други препоръки за това как да повишите емоционалната интелигентност: своята, на екипа и на организацията си.
  • Източници: Публикации, които ви препоръчваме да прочетете.

Защо създаваме Пътеводителя?

Стремим се лидерските акселератори да са преживяване, след което човек да предприеме действия, с разбиране и вдъхновение. Пътеводителят е допълнение към лидерските акселератори, което да служи за ръководство, справочник, библиотека, която да помага в реализацията на идеите от лидерските акселератори.

В лидерските акселератори нямаме за цел да обучаваме, а да представим идеи, да дискутираме, да дадем разбиране и тласък. Огромното количество информация, която проучваме, за да създадем програмите на акселераторите, ще пресеем и подредим в Пътеводителя. Така се надяваме той да е в някаква степен алтернатива за тези, които не са участвали в лидерските акселератори.

Защо го нарекохме Пътеводител?

Всеки сам решава дали да тръгне по пътя на някакво развитие. Но в океана от въпроси и информация има нужда от съвет, пояснения, инструменти и примери. Има нужда от пътеводител с насоки, карта и подробен атлас.

Как да се сдобиете с Пътеводителя?

Участниците във всички лидерски акселератори ще го получат като подарък от нас. Пътеводителят по Емоционалната интелигентност в бизнеса ще пуснем в продажба най-късно март 2020 година за всички, които желаят да се възползват от събраното в него.

За нас всеки лидерски акселератор е пътешествие с открития и хоризонти, които вдъхновяват. Желаем да е такова и за вас. И много бихме искали Пътеводителят да ви помогне вие самите да сте акселератори на подобрения в своите екипи и организации.

 

От екипа на Лидерски акселератори.

Абонирайте се

Абонирайте се

за нашите публикации и информация за предстоящи събития

Група

Вие се абонирахте успешно